and together we shut it down..

Det finns så mkt som jag tänker på, varje dag något nytt, något som hänt för längesen.. elr helt onödiga saker som bara tar plats i huvudet. fan har man onödiga tankar till, men dem tankarna hjälper mig ändå när jag tänker efter. jag blir bortdistraherad av dem, jag till och med gillar det.

kram maykan <3


I want i all back!

:)vad

Hej..

Jag vill på ett afrikankt bröllop någon gång.
Jag borde duscha.
När kmr jag få börja köra på riktigt?
När en låt tar slut, spelar jag en ny...
Behöver verkligen en ny dator.


Min far kom hem idag från irak. Det bästa är alla sötsaker:) gla man blir av baklawa, glad och fet.

kram

marri o belit <3

utflykT till drinK


Krypet.. läs historian nedan.. :)


Krypen får skylla sig själva!

helluu :)

Jag älskar att ha öppet fönster, jag älskar vinden som drar sig genom rummet, kring mej. Det är så varmt och instängt annars. Samma sak gäller under natten, öppet fönster där med, vind och sova, det är underbart.

Den feta nackdelen nu då, vilket jag tror flera har varit med om någon gång.. alla äckelnattkryp, det är verkligen så att dem tigger efter sin död. Allt från långben till småkryp till jag vet inte vad.. Just inatt hade jag en jag vet inte vad i mitt rum som satt o chillade på mitt tak, ja.. jag drog fram stolen drog av dynan, ställde mej upp på den och smällde skiten ur det röda krypet... Tyvärr.

Nu idag.. klockan 16 på dagen ligger det döda krypet på mitt golv.. :( ta bort det nån?

informejshen. om bloggens budskap

Hejsan!

För två veckor sedan bestämde jag och min vän Ayo att jag skulle skaffa en blogg, för ett år sedan, om inte mer ville alla andra mina vänner att jag skulle göra det. Varför jag tar tag i det nu, jo det är för att nästan alla ska flytta eller göra annat skit. Vilket kmr vara jobbigt för mig för jag kan verkligen inte leva utan människor, alltså mina vänner då haha. Hur som helst, denna blogg är till för mina vänner, för att dem ska se vad jag gör eller vad som händer runt om mig, i jönköping eller någon annanstans.. Kan va exakt vad som helst här!!
Hoppas det går som planerat. Och att ni gillar det!

Här kmr allt från texter, bilder till roliga klipp, där ni kommer lära känna massa nya karaktärer, eller vad som helst!
Bloggen är ändå till för alla:) men ja..

nu så.. :) nu "smäller det"................ boom.. sämst!!

yalla bye

Lööööve


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0